19/7-13

Nu har jag ju inte skrivit på hundra år och dar men det är för att jag har haft fullt upp med syskonbarnen från Kalix som varit här :) De åkte hem idag och jag saknar dem redan! :( Men de kommer (iaf Sofia) nästa vecka och åker lite karuseller :D.
 
Måste tänka om det hänt något speciellt senate dagarna..hm. I onsdags var pappa och John på rallykross hela dagen, jag, Sofia, mamma och Martin var på djupviken på dagen och sedan hade vi filmmys och jag slingade håret. Vill göra mer! Mitt hår blev dock så sjuuuuuuuukt tjorvigt efteråt att jag började gråta då jag skulle borsta ut det :p kändes som att allt skulle lossna, haha. Men det blev rätt bra..dock lite för ljust fram om man jämför med bak.
 
Filmmys med jordgubbar, ahlgrens bilar, vattenmelon, mango och chips :) Vi såg Cockpit, den var bra!
 
Igår så spelade jag och Martin och pappa minigolf med barnen, jag vann överlägset, hehe ;) Sen åt vi pannkaka och på kvällen så åkte Sofia och sov hos Jolina. Idag har de alltså åkt hem, men jag hann träffa Jolina, Sofia och syrran på stan en stund :). Sedan har jag varit på djuraffären med Charlie. Blir irriterad på att bli ifrågasatt om hon är en äkta chihuahua...även om hon är liten så är hon äkta JA jag är 100% säker på det! Har ju SKK:s registreringbevis och allt möjligt. Många är så bekymrade över hennes litenhet, men måste de kommentera och misstro en för det?! Jag tar hand om henne och hon mår bra! Inte går man ju och säger till en kort människa "VARFÖR ÄR DU SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ LITEN?" och ser bekymrad ut....hon är alltså bara liten, likadant som att vissa människor blir mindre än andra. Punkt...och så frågar de hur mycket hon kostade och jag säger 16 000, "ja då måste hon ju vara äkta". Ja men antagligen! Jag skulle aldrig köpa en hund som är importerad, herregud.
 
Ikväll ska jag och Rebecca på bio och se "Känn ingen sorg". Ska bli skoj eftersom jag älskat Håkan i hundra år ungefär, har många minnen till hans låtar och texter :) <3. Martin ska strax på jobbet, men som tur är så jobbar han bara till 22 ikväll :D Inte till 05 som han brukar :D <3
 
Mina älskade finflickor <3
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

umbrellastorm.blogg.se

Tidigare blogg http://umbrellastormm.blogg.se/

RSS 2.0