Bilder

 
Luchade med Anna en dag <3
 
Med nya tröjan
Charlie ville inte stiga upp tidigt för att åka på dop
Självaste barnet som blev döpt <3
 
<3<3<3<3<3

Lite klagan

Har hoppat av skolan och varit på arbets och blivit deprimerad. En människa som bara talar negativt om utbildningen jag ev har tänkt gå samt nedvärderar de jobb jag sökt borde inte få jobba där.
 
Annars är det okej. Låtsas som att det är okej iallafall. Men det känns nästan värre än på länge om jag ska vara helt ärlig. Är så känslig nu också. Ska åka till Prag på torsdag och jag som hade lovat mig själv att det skulle vara bra då gör mig själv besviken då det inte är det. Jag ska försöka koppla av och bara vara även om det kommer att vara svårt.
 
Är så stressad inför framtiden också. Vet inte vad jag vill göra. Vill ha ett jobb, men vill plugga också. Blir bara stressad över att det kommer bli så att jag går arbetslös tills det att jag börjar/kommer in på någon utbildning och under den tiden jag är arbetslös så borde jag ta itu med allt det jobbiga (som att jag inte haft hela sommaren på mig) men det kommer vara svårt. Det är så sjukt svårt och jobbigt :(. Saker som kanske inte är märkvärdiga för andra är verkligen ångestframkallande för mig. Ungefär hela dagen går ut på att analysera för mig. Jättejobbigt och jag blir alldeles trött i huvudet. Kan aldrig slappna av.

5/8-13 x2

Åhnej har tappat en följare på bloglovin! Hehe, skojar bara bryr mig inte alls om det!
 
Sitter här och svettas och väntar på att Dexter ska bli klart så att vi kan se det. Charlie har somnat här i soffan under filten brevid mig, hon ÄLSKAR att ligga under filten, kudden, tröjan, ja vad som nu kan tänkas ligga där. Känner mig trött också så det blir nog en tidig kväll. Glömde förresten berätta att uttaget till hörlurar på datorn har börjat gå sönder. Ljudet är skitdåligt nu :( Orkar inte köpa en ny dator! Isåfall blir det efter Prag. Längtar tills jag börjar få in pengar igen så jag slipper känna att jag måste snåla.
 
Känner mig lite lugnare nu då jag vet vad jag ska göra. Eller vet och vet, jag har planer iallafall. Känns bättre än att sitta och göra ingeting och inte ha någon aning om vad man ska göra heller. Är lite glad också för att jag har fått för mig att pierca mig och sånt. Ska töja också. Köpa lite nya smycken och grejs! :D Blir skoj! Ett annat plus är ju att jag väntar på min übersnygga t-shirt :D Den som gör den snygg är väl framförallt budskapet :) <3
 
 

5/8-13

Hej! Har en period nu där jag inte skriver särskilt mycket har jag märkt. Dagarna rullar på. Nu är det varmt igen. Det går sådär med allt. Bättre och bättre....(?). Har sökt några jobb för nu har jag bestämt mig att jag inte ska fortsätta på min utbildning. Ska till vägledningscentrum i veckan och fixa en grej hade jag tänkt.
 
- Ringa och hoppa av skolan
- Ringa vägledningscentrum
- Fara på arbets så jag får pengar
- Lämna in CV (gjort idag)
- Lägga ut all kurslitteratur till försäljning
- Beställa smycken + kanyl (Är så sugen på att pierca mig)
- Dop på lördag
- Åka till Prag (!!)
- Tatuera mig + boka ny tatueringstid
 
Saker jag ska göra alltså. Kanske något som jag glömt men detta är nog det viktigaste.
 
Var på ett vackert bröllop i helgen också. Många gifter sig nu. Man blir ju inte lite sugen!
 
 

umbrellastorm.blogg.se

Tidigare blogg http://umbrellastormm.blogg.se/

RSS 2.0