16/7-13

Fyfan vilken dag, både vädermässigt och allmänt. Dagen började skitdåligt. Spöregn, kände mig ful. flottig och sunkig. Duschade, men inte håret. INTE smart då blir håret alldeles frissigt och fult. Sen så verkade resten av världen också vara på dåligt humör och då brast det för mig. Haha.
 
Gick på ravi och bibblan efter lunch. Handlade ju på ica också. Tur att man har paraply. Senare kom mamma på en kopp kaffe och då tittade även pappa och barnen upp. Martin åkte och jobbade och jag lagade alaskan pollock med potatis och sås. Det blev himla bra faktiskt. Sen så var jag tvungen att åka till pappa för att hjälpa honom med att betala en räkning med internetbanken. Stannde och moddelerade lite med barnen också. Jag gjorde en igelkott och J gjorde fiskedrag, han älskar ju att fiska :) Fick en rosa hårslinga av Sofia också! Sötnosen <3
 
Så ja, dagen blev lite bättre iallafall. Nu ska jag inte göra något speciellt. Det har precis slutat regna, men är ändå kallt ute så det blir nog en innekväll för mig och Charlie. Martin kommer inte hem förrän inatt :/. Funderar på att se Battle Royal..det var längesen!


Kommentarer
beayourdreams.blogg.se

Svarar på din kommentar sen men.. Marill i tomatsås innehåller ju bra grejer. Kan man inte äta de på macka med annat till? Til pasta? Ägg/ räkor till? Tror mitt schema från dietisen förut t.o.m. hade makrill som OK.. Minns dock inte ^^ kram!

2013-07-18 @ 08:20:39
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
beayourdreams.blogg.se

http://www.skane.se/Public/SUS_extern/Verksamheter/Endokrinologiska_kliniken/Dokument/Kostråd/2000_kcal_2012A_Endokrin_hemsida.pdf

Den listan fick jag för MÅNGA år sen. De har uppdaterat den lite ser jag.. Dock då sa hon "inge lätt produkter". De står ju de överallt. Kollar du alt. 4 eller 5 på middagen så får man äta gröt o diverse grejer med makrill, lol.

2013-07-18 @ 08:24:54
URL: http://beayourdreams.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

umbrellastorm.blogg.se

Tidigare blogg http://umbrellastormm.blogg.se/

RSS 2.0