21/7-13

Minns inte vad jag gjorde igår så det var antagligen inte något intressant. Idag har jag varit på djupis och gjort biffar med vitlök och ört-philadelphiaost i. Mamma gjorde köttfärssås. Martin jobbar. Igen. Han kom hem 6.30 imorse och började om 16 idag. Nu ikväll ska jag till en kvinna och köpa en overall till Charlie, en hemmagjord. Typ stickad i ylle eller något sånt var det...ull till och med kanske.
 
Kommer nog måsta sälja mitt hurta-täcke (om det nu inte kommer passa om hon har den här ylleoverallen under) för hon blir aldrig så stor att den kommer passa henne. Har ju aldrig använt det, bara prövat och det kostade 500 spänn. Det känns lite surt, menmen!
 
Igår började jag se Skins säsong 7! Det verkar bra,men jag tror det blir ännu bättre nästa avsnitt då det kommer handla om Cassie :) Gillar henne mer än Effie som det handlat om de två första avsnitten. Har började om att se DH också, hade ju ett litet uppehåll mellan säsong 5 och 6. Har iallafall börjat med säsong 6 nu :)
 
Imorgon blir det att åka hem till hundarna och gå ut med dem för att pappa börjar om att jobba. Känns lite stressande. Så jävla sjukt att en sån liten grej kan kännas stressande :( Jättejobbigt att känna så! Sen så ska jag ev med mina syskon på stan för att hitta en present till mamma. Men jag tycker att vi ska beställa en grej istället (nu vågar jag inte skriva vad eftersom både mamma och syrran har instagram nu = ser min bloggadress :p).
 
Åh läser om stopp/olyckot på karuseller på aftonbladet...jag som lovat åka med Sofia på pdol! Blev lite skraj nu. Är inte alls rädd för höjder eller så , men jag kan vara lite rädd för att något ska gå sönder...
 
Var och såg "känn ingen sorg" i fredag ju. Den var aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasbra! Säger inte det bara för att jag älskar Håkan, utan den var verkligen bra. Bra skådisar och bra handling som man känner igen från Håkans texter. Så rolig och såååååååååååååååååååååååååå sorlig :'( Fällde några tårar faktiskt. Inte blir det ju bättre av att man har mindre roliga minnen till låtarna heller <3
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

umbrellastorm.blogg.se

Tidigare blogg http://umbrellastormm.blogg.se/

RSS 2.0