5/7-13

Godmorgon. Har lika ont i huvudet idag som igår om inte värre. Denna migrän alltså! Usch! Dock så har jag inte sådär extremt ont så jag inte kan göra något och bara vill spy.
 
Idag vaknade lillan tidigt! Hon brukar alltid sova tills ca 9 då jag väcker henne, haha. Nu vaknade hon vid 7. Kanske för att hon somnade så tidigt igår. Ingen aning. Vi har iallafall busat och varit ute en stund. Nu har hon somnat om igen. Annars har jag bara diskat bort frukosten och gårdagens kvällsfika (som jag gör varje morgon) och spelat words in a pic...är typ beroende...är på level 318 eller nåt, hehe. Tänker uppdatera min mobil, men jag kan inte göra det förrän jag är klar med spelet,haha ;)
 
Ska cykla till djupviken efter lunch för att måla grått runt fönstrena. Får se om Martin hinner vakna och följer med för att måla sista gavlen. Det ser lite grått ut ute idag, men det kan ju klara sig från regn ändå. Rätt varmt är det iallafall. Kanske man hinner börja måla någon av bodarna också..sen är det ju klart! Så fint :)
 
Ska äta en Karins lasagne till lunch hade jag tänkt. Det var superlängesen! Älskar den lasagnen...ibland måste man ju få fuska, man orkar ju inte alltid laga mat :p
 
Sen så är det ju våran 3:års dag idag! <3 Men så mycket till firande lär det nog inte bli. Vi hade tänkt gå ut och äta middag, men Martin jobbar så det får bli en annan dag.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

umbrellastorm.blogg.se

Tidigare blogg http://umbrellastormm.blogg.se/

RSS 2.0