21/10-13

Typ hundra år sedan jag skrev! Jaja, iallafall så har jag ju börjat på en utbildning och jag är strax klar med den första kursen. Ska bara ha muntlig examination imorgon, via datorn alltså. Den är ju på distans. Har en känsla av att det kommer krångla, men vi får väl hoppas på det bästa.
 
Så jag pluggar om dagarna för det mesta. Lyssnar typ jämt på p3 också och är med Charlie. Som jag för övrigt har varit förbannad på idag. Hon kissade inne på mattan imorse, vilket hon inte gjort på flera månader. Dessutom har hon bajsat inne några nätter också. Nu är det dock bättre, hon får äta senast 17 nu så att hon har två gånger på sig att bajsa innan läggdags, det fungerar bra. Att hon kissade inne tror jag dock kanske kan ha lite att göra med att hon troligtvis ska löpa snart. Hon har varit så konstig halva dagen idag. Bara legat och surat i sackon, och inte ens velat ha sitt favoritben. Nu är hon dock på G igen, det tog några timmar.
 
Ska ju flytta också! Vi har fått en trea ett stenkast från där vi bor nu :D Den är på 80 kvm och det kommer bli så skönt med ett eget kök! Den har kök, vardagsrum, två sovrum och två toaletter, känns lyxigt motför de vi har nu :)
 


Kommentarer
sara

Åh kul med en trea! Vi måste ju ses snart! :)

2013-10-22 @ 21:19:11
URL: http://saraah.blogg.se/
Hanna

Kul att du hittat en utbildning som du trivs bättre med! :) Härligt med flytt, vill också ha större ;)
Hoppas det är bra med dig.

2013-10-25 @ 21:44:18
URL: http://toookmama.blogg%2Cse


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

umbrellastorm.blogg.se

Tidigare blogg http://umbrellastormm.blogg.se/

RSS 2.0